Opwarminstructie

Opwarminstructie

Opwarminstructies

Verwarminstructies kerst/oudjaar 2023
(Oven voorverwarmen op 160 graden, deze temperatuur is geschikt voor alle gerechten)

Bakjes zijn ovengeschikt en u hoeft de folie niet te verwijderen.
Bij de aluminiumverpakkingen kunt u het deksel erop laten.

HOOFDGERECHTEN:
– Hertenbiefstuk in truffeljus oven: rood: 10 minuten | medium: 14 minuten | doorbakken: 20 minuten
– Gegrilde runderentrecôte “Bearnaise” oven: rood: 8 minuten | medium: 10 minuten | doorbakken: 16 minuten
-Parelhoenfilet met bacon, oesterzwammen oven: 18 minuten
-Gekonfijte eendenbout met pruimenjus  oven: 16 minuten
-Wildpeper met paddenstoelen en peperkoek oven: 20 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Waardse runderburger oven: 15 minuten
-Vlaamse visstoof oven: 20 minuten
-Gebakken zalmfilet witte wijnsaus oven: rood: 8 minuten | medium: 10 minuten | doorbakken: 16 minuten
-Groentenstoof pompoen en noten oven: 20 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Paddestoelenstrudel met kastanjes (vegan.) oven: 20 minuten
-Gegrilde aubergine Italiaanse kazen oven: 18 minuten

tip!
– Zet de borden er de laatste 10 minuten bij in de dan koelt het gerecht niet zo snel af na opmaak.

BIJGERECHTEN:
-Gemengde groenten: oven: 12 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Gepofte aardappeltjes: oven: 12 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren

TAPAS | VOORGERECHTEN:
-Voor alle tapas | voorgerechten | oven: 10 minuten

HARTIGE TAARTJES | LUNCH-BRUNCH:
-Voor alle hartige taartjes | oven: 12 minuten

SOEPEN:
-Voor alle soepen | In pan op zacht vuur, regelmatig roeren